Artikkelit

Hae artikkeleista

Helsingin RKP ja RKP-nuoret nimeää kunnallisvaaliehdokkaita

Helsingin piiri jatkaa työtään ehdokkaiden nimeämiseksi ja Helsingin RKP:n piirihallitus nimesi piirikokouksessaan 18.5 uusia kunnallisvaaliehdokkaita. Tällä kertaa moni nimetyistä ehdokkaista ovat RKP-nuorten aktiiveja ja piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth iloitsee, että niin moni nuori on jo tässä vaiheessa valmis aloittamaan kampanjan.

Lue lisää

RKP kutsuu sinut kulissien taakse

RKP on julkaissut puolueen ensimmäisen podcastin “Bakom kulisserna” puolueen puheenjohtajan, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin kanssa. Henriksson vie kuuntelijat politiikan kulissien taakse, jossa kurkistetaan yksityiskohtiin ja jossa kuuntelijat saavat kuulla ajatuksista ja erikoistilanteista.

Lue lisää

Rehn-Kivi: Meidän on varmistettava harvinaista sairautta sairastavien potilaiden lääkitys

Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) on tänään jättänyt kirjallisen kysymyksen lääkkeiden saatavuudesta potilaille, joilla on harvinainen sairaus. Lääkekorvausjärjestelmän tehtävänä on turvata sairauden hoidossa tarpeelliset avohoidon lääkkeet kohtuullisin kustannuksin. Harvinaisten sairauksien osalta tämä ei tällä hetkellä toteudu Suomessa.

Lue lisää

Rehn-Kivi: Päätös koulujen avaamisesta tärkeä oppilaiden hyvinvoinnin kannalta

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppilaat palaavat lähiopetukseen torstaina 14. toukokuuta. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kiven (RKP) mielestä päätös on tervetullut. Varsinkin sosiaalipsykologisesta näkökulmasta on tärkeää, että nyt hiljattain palataan normaalimpaan arkeen. Rehn-Kiven mukaan päätös avata koulut, jotka ovat olleet suljettuina maaliskuun puolesta välistä saakka, antaa myös paremmat lähtökohdat koulujen alkamiseen syksyllä.

Lue lisää