Moderni maailma on kutistunut. Suomalaiset hakevat uusia haasteita muissa maissa ja ulkomaalaiset tekevät samaa Suomessa. Maahanmuuttopoliitiikamme pitää tukea tätä prosessia. Byrokratia ja ilmapiiri yhteiskunnassa ei saa olla este Suomen kasvulle. Yhä enenevässä määrin ulkomaalaistaustaisia henkilöitä kutsuvat kotimaakseen Suomen. Meillä on vastuu näiden ihmisten integroimisesta yhteiskuntaan. Työ perheen elättämiseksi ja maan kielen osaaminen on kaiken perusta.

Annica Tallqvist

Johdon assistentti

Yhteystiedot »

Ruotsalainen eduskuntaryhmä: Tarvitaan korkeampi pakolaiskiintiö ja humanitäärinen käytävä, jotta voimme auttaa afgaaneja

– On tärkeää ja itsestään selvää, että Suomi ei hylkää afgaaneja tällä hetkellä. Mutta se ei riitä. Meidän on otettava käyttöön nopeita prosesseja huolehtiaksemme niistä, jotka ovat nyt hengenvaarassa. Se tarkoittaa myös heidän perheitään – perheenyhdistämisprosessista on tehtävä sujuva ja nopea näille ihmisille. Kaiken tämän on täytynyt tuntua käsittämättömän raskaalta niille Suomessa asuville ihmisille, jotka nyt ovat huolissaan läheisistään.

Rasismille on saatava loppu

Vuosittain tähän aikaan vietetään rasisminvastaista viikkoa. Kiinnostus kampanjaa kohtaan on tervetullutta, mutta rasismia vastaan tarvitaan toimia vuoden jokaisena päivänä. Rasismi on monelle todellinen haaste joka päivä.

Henriksson: Olen iloinen, että voimme auttaa haavoittuvassa asemassa olevia lapsia

Hallituspuolueiden yhteisen sopimuksen seurauksena sisäministeriö valmistelee yhteensä 175 haavoittuvassa asemassa olevan turvapaikanhakijan vastaanottoa. Kyseessä on ensisijaisesti lapsia ja yksinhuoltajaperheitä pakolaisleireistä Kreikasta ja muista Välimeren alueen EU-maista.

Puoluekokous 2022 Turussa

Aloite 34 – RKP:n tulee toimia startup-ystävällisen Suomen puolesta

Beslut

RKP tekee työtä sen eteen, että yhteistyötä elinkeinoelämän, korkeakoulujen ja kasvuyritysympäristöjen välillä edistetään. että luotettavia laajakaistayhteyksiä ja toimistotilojen yhteiskäyttöä myös