Artikkelit

Hae artikkeleista

Bergqvist iloitsee Paraistenväylän saamaa rahoitusta

Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on erittäin tyytyväinen siihen, että Paraistenväylä on niiden liikennehankkeiden listalla, joille on osoitettu budjetin lisäpotista määrärahoja. Näistä ns. ”joululahjarahoista”, E18-moottoritien ja Kirjalansalmen sillan välisen uuden tien suunnitteluun on varattu 200 000 euroa.

Lue lisää

Rehn-Kivi: Suomi antaa kehitysapua globaaliin rokotustyöhön

Eduskunnan valtiovarainkunta on saanut mietintönsä ensi vuoden talousarviosta valmiiksi. Siinä ehdotetaan ensimmäistä kertaa määrärahaa maailmanlaajuiselle rokotusliittoumalle Gaville osana kehitysapubudjettia. Rokotusliittouma on maailman suurin rokotteiden ostaja, joka suuren volyymin ansiosta pystyy tarjoamaan köyhille maille rokotteita huomattavasti halvemmalla, kuin avoimilla markkinoilla. Gavi toimii yhteistyöfoorumina valtioille, yrityksille ja organisaatioille sekä lääketeollisuudelle ja tutkimuslaitoksille. Kaikki Pohjoismaat Suomea lukuun ottamatta ovat aikaisemmin antaneet säännöllistä tukea rokotusliittoumalle.

Lue lisää

Adlercreutz ja Rehn-Kivi: Eestinkyläntie saa uuden päällysteen

Eduskunnan valtiovarainvaliokunta ehdottaa mietinnössään ensi vuoden talousarviosta, että Eestinkylätie Kirkkonummella saa uuden päällysteen. Eestinkylätien liikennemäärät ovat viime vuosina lisääntyneet huomattavasti, mikä on johtanut tien vakavaan kulumiseen. Valtiovarainvaliokunnan työhön osallistuneet kansanedustajat Anders Adlercreutz (RKP) ja Veronica Rehn-Kivi (RKP) iloitsevat päätöksestä.

Lue lisää

RKP hyväksyi hallitusyhteistyön

RKP ja Ruotsalainen eduskuntaryhmä on hyväksynyt hallitusyhteistyön. Asia päätettiin puoluehallituksen ja eduskuntaryhmän yhteiskokouksessa sunnuntai-iltana sen jälkeen, kun hallitustunnustelija Antti Rinne esitteli neuvottelutuloksensa, jonka mukaan viisipuoluehallitus jatkaa.

Lue lisää