Me kuulumme Eurooppaan. RKP haluaa nostaa pohjoismaiset arvomme kuten avoimuus, tasa-arvo sekä sukupuolten välinen tasa-arvo yhteiseen Eurooppaan. Meille oikeudenmukainen, avoin ja demokraattinen Eurooppa on johtava periaate EU:n tulevaisuudelle. Me puolustamme ihannetta rajattomasta Euroopasta, joka on mahdollisuuksien maanosa, missä yksilön turvallisuutta ja mahdollisuuksia on mukana kaikessa päätöksenteossa.

Anders Wikström

Lehdistösihteeri

Yhteystiedot »

Torvalds: Meidän on tehostettava rasismin vastaista työtä

George Floydin kuolema Minneapolisissa 25. toukokuuta ja sitä seuranneet rasisminvastaiset mielenosoitukset ympäri maailmaa osoittavat, että muun muassa EU:n ja Suomen on tehostettava toimia rasismia ja rakenteellista syrjintää vastaan.
Näin toteaa Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds.

Torvalds: Läheisyysperiaatetta on vaalittava

EU:n kunnianhimoiset toimenpiteet covid-19- ja ilmastokriisissä korostavat läheisyysperiaatteen noudattamisen tärkeyttä tulevissa päätöksissä. Näin toteaa europarlamentaarikko Nils Torvalds

Torvalds: Ehdotamme kunnianhimoisia ja realistisia muutoksia ilmastolakiin

Euroopan parlamentin poliittiset ryhmät ovat nyt jättäneet yli 1000 muutosehdotusta tulevaan ilmastolakiin.
– On todennäköistä, että parlamentin lopullinen ratkaisu on lähellä Renew Europen kunnianhimoisia ja realistisia ehdotuksia, sanoo Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds

Torvalds: Tämän vuoksi tarvitsemme suuren elvytyspaketin

Euroopan komission ehdotus uudesta 750 miljardin euron elvytyspaketista on tervetullut, voimakas ja solidaarinen aloite koronakriisissä.
Näin toteaa Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (RKP/Renew) tänään pidetyn parlamentin istunnon jälkeen, missä komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen esitteli uuden elvytyssuunnitelman.

Oops, Post Not Found!

Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.

This is the error message in the parts/content-missing.php template.