Artikkelit

Hae artikkeleista

Löfström välikysymyskeskustelussa: Hybridiuhkien torjumisessa vaaditaan yhteistyötä, ei hajaannusta

Eduskunta keskusteli tänään välikysymyksestä koskien Suomen varautumista siirtolaisvirtojen ohjaamiseen perustuvaan hybridivaikuttamiseen. Välikysymyksen mukaan Suomen varautuminen hybridihyökkäyksiin on puutteellista, mikäli joudumme vastaavaan tilanteeseen kuin mitä Puolan ja Liettuan rajalla on tapahtumassa. Siellä viattomia ihmisiä käytetään häikäilemättömästi hyväksi lähettämällä heidät rajalle.

Lue lisää

EU:n pohjoisimpien maiden mepit: Talvimerenkulun lisäkustannukset vihreän siirtymän seurauksena kohtuuttomia

Komission esityksessä päästökauppajärjestelmän uudistamiseksi ei oteta riittävästi huomioon talvimerenkulun erityisolosuhteita. Tätä mieltä ovat 17 europarlamentaarikkoa Suomesta, Ruotsista ja Virosta, mukaan lukien Nils Torvalds (RKP / Renew). Mepit ovat ilmaisseet huolensa kirjeessä, joka lähetettiin tiistaina Euroopan komission puheenjohtajalle Ursula Von der Leyenille, varapuheenjohtaja Frans Timmermansille sekä komissaareille Thierry Bretonille, Kadri Simsonille ja Adina Văleanille.

Lue lisää

Pohjanmaan RKP nimesi lisää ehdokkaita aluevaaleihin

Pohjanmaan RKP:n piirihallitus kokoontui tiistaina 16. marraskuuta. Kokouksessa nimettiin useampi ehdokas aluevaaleihin. RKP on aikaisemmin nimennyt 67 ehdokasta Pohjanmaan hyvinvointialueella. Nyt listaa täydennettiin kuudella uudella ehdokkaalla. Tämä tarkoittaa, että RKP lähtee vaaleihin täydellä listalla Pohjanmaalla.

Lue lisää