Politiikka A-Ö: Aluevaalit

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Wickström: Lohjan synnytysosaston sekä Lohjan, Porvoon ja Malmin päivystyksien turvaaminen on oikea päätös – nyt Lohjan, Porvoon ja Raaseporin jäljellä olevat palvelut on pelastettava!

Henrik Wickström, joka toimii Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen hallituksen toisena varapuheenjohtajana sekä RKP:n varapuheenjohtajana, on tyytyväinen siihen, että Lohjan synnytysosasto sekä Lohjan, Porvoon ja Malmin yhteispäivystykset on poistettu HUS:in hallituksen säästölistalta, jota tullaan käsittelemään ensi maanantain kokouksessa.

RKP:lle vahva tulos aluevaaleissa

Suomen ruotsalainen kansanpuolue teki vahvan tuloksen Suomen ensimmäisissä aluevaaleissa. Puolue lähti aluevaaleihin 16:ssa vaalipiirissä yhteensä 306 ehdokkaalla ympäri Suomea.

Wickström: Terveydenhuoltouudistus pitää johtaa parempiin lasten ja nuorten palveluihin

Aluevaalien alla käytävissä keskusteluissa on tullut selvästi ilmi, että nuorten hyvinvointi on asia, jota meidän on otettava vakavasti. Meidän on priorisoitava nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä. RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström painottaa, että yhteistyö koulun ja oppilashuollon välillä on toimittava myös kun uudet hyvinvointialueet ottavat vetovastuun.

Wickström: Toimintaa Raaseporin ja muissa Uudenmaan pienissä sairaaloissa on kehitettävä

RKP:n varapuheenjohtaja ja RKP:n edustaja HUSn hallituksessa Henrik Wickström painottaa, etttä lähisairaaloilla on tärkeä rooli tulevaisuudessa uusilla hyvinvointialueilla. Wickström vieraili keskiviikkona Raaseporin sairaalassa yhdessä HUSn hallituksen puheenjohtaja Risto Raustavan kanssa. Yhdessä Rautavan kanssa Wickström tapasi sairaalan johtoa ja henkilökuntaa.