Artikkelit

Hae artikkeleista

RKP laajentaa toimintaansa niin Hämeessä kuin Satakunnassa

Kiinnostus RKP:n politiikalle on lisääntynyt merkittävästi viimeisten vuosien aikana. RKP vastaa nyt kysyntään ja laajentaa toimintaansa ns. perinteisten toimialueidensa ulkopuolelle. RKP on nyt laajentanut toimintaansa Hämeeseen ja perustanut sinne oman paikallisosaston.

Lue lisää

Henriksson: Ikäihmiset tarvitsevat turvallisia sosiaalisia kontakteja

– Meidän on löydettävä ratkaisuja, jotka tarjoavat ikäihmisille turvallisia sosiaalisia kontakteja myös koronakriisin aikana. Nyt esimerkiksi hoivakodit ovat kokonaan suljettuina ulkopuolisilta. Sydämeni särkyy, kun ajattelen niitä vanhuksia, jotka eivät voi tavata lapsiaan ja lapsenlapsiaan palvelukodissa. Meidän on oltava luovia ja löydettävä turvallisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat sosiaalisia kontakteja, sanoo RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson.

Lue lisää

Henriksson: Uskottava puolustus on tärkeää

Tänään kansallisena veteraanipäivänä on kulunut 75 vuotta Lapin sodan päättymisestä. RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson painottaa, ettei koskaan saa unohtaa veteraanien panosta vapaan Suomen puolesta. Hän korostaa myös Suomen uskottavan puolustuksen tärkeyttä.

Lue lisää

Helsingin RKP: Helsingin kaupunki tarvitsee parempaa ohjausta

Helsingin kaupungin tarkastuslautakunta on julkaissut vuosittaisen arviointikertomuksensa. Kertomusta ei ole vielä käsitelty kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa, mutta RKP:n jäsen tarkastuslautakunnassa Paul Taimitarha haluaa nostaa esiin pari asiaa raportista: kaupungin uuden johtamisjärjestelmän joka otettiin käyttöön tällä kaudella ja kysymys siitä, kuinka isot infrahankkeet ja katutyöt toteutetaan.

Lue lisää

Torvalds: Harmillinen päätös kevätmetsästyksestä

Euroopan Unionin tuomioistuimen päätös siitä, että uroshaahkan kevätmetsästys Ahvenanmaalla olisi vastoin nykyistä lintudirektiiviä on harmillinen päätös, joka ei huomioi tarpeeksi paikallisia olosuhteita. Näin toteaa Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/ Renew).

Lue lisää

Adlercreutz: Joustavuutta tarvitaan myös kriisin jälkeen

Hallitusohjelmassa on paljon hyviä ja tarpeellisia strategisia tavoitteita, jotka ovat täysin kurantteja, mutta on selvää, että monia toimenpiteitä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi joudutaan arvioimaan uudelleen. Näin totesi Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz, kun eduskunta tiistaina käsitteli julkisen talouden suunnitelmaa.

Lue lisää