Artikkelit

Hae artikkeleista

Biaudet: Jättäkää al-Holin lapset puoluepolitiikan ulkopuolelle

– Kun keskustelemme 30 suomalaislapsesta ja 10 suomalaisnaisesta, jotka ovat al-Holin Isis-leirillä Syyriassa, lähtökohtana tulee olla Suomen perustuslaki ja YK:n lapsen oikeuksien yleissopimus. Muuta kestävää perustaa ei ole, kansanedustaja Eva Biaudet (RKP) alleviivasi al-Holiin liittyvässä välikysymyskeskustelussa tiistaina.

Lue lisää

Adlercreutz: Tärkeää hyödyntää tilaisuutta ja kokeilla eri työllisyystoimia

Hallitusohjelma oli keskiössä maanantain täysistunnossa. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz piti ryhmän puheenvuoron, joka keskittyi vahvasti hallituksen työllisyystoimien toteuttamiseen. Ruotsalainen eduskuntaryhmä katsoo, että juuri nyt olisi hyvä tilaisuus eri työllisyyskokeiluille, joissa voidaan ennakkoluulottomasti kokeilla eri ideoita työllisyysasteen nostamiseksi.

Lue lisää

STRAND: Lisäpanostuksissa vahva pohjoismainen leima

Talousarvion lisärahoissa on ennaltaehkäisevää työtä tekevien yhdistyksien määrärahojen lisäksi vahva pohjoismaalainen leima. Varat, jotka suunnataan Suomalais-ruotsalaiselle kauppakamarille ja vientiosuuskunta Viexpolle edistävät suoraan erityisesti Suomen ja Ruotsin välisiä kauppasuhteita.

Lue lisää