Artikkelit

Hae artikkeleista

Johanna Mantere on Eva Biaudet´n uusi eduskunta-avustaja

VTM Johanna Mantere on aloittanut kansanedustaja Eva Biaudet´n avustajana 2. syyskuuta. Mantere on aiemmin m.m. toiminut Assistant Office Managerina Alankomaiden suurlähetystössä Suomessa, korvauskäsittelijänä Aktia Henkivakuutuksessa sekä harjoittelijana Suomen pysyvässä edustustossa YK:ssa Genevessä.

Lue lisää

Koulutusrahoista ei saa tinkiä

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän kesäkokous Pietarsaaressa. RKP:n viesti budjettiriiheen: Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen rahoituksen suunnitellut korotukset tulee toteuttaa ensi vuoden budjetissa. Tätä mieltä on ruotsalainen eduskuntaryhmä kesäkokouksessaan, joka jatkuu torstaina Pietarsaaressa.

Lue lisää

RKP haluaa ihmisille nopeamman pääsyn mielenterveyspalveluihin

Mielenterveysasiat tarvitsevat kansallisen strategian. Mielenterveyden edistäminen on tärkeää ja RKP haluaa, että ihmiset voivat hyvin. Tätä painotti puolueen puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, kun Ruotsalainen eduskuntaryhmä keskiviikkona vieraili Malmin sairaalassa Pietarsaaressa.

Lue lisää

Työllisyysasteen nostaminen on oltava ykkösprioriteettina

Henriksson ja Adlercreutz kesäkokouksessa Pietarsaaressa: Työllisyyttä vahvistavat toimenpiteet pitää konkretisoida ja päättäväisesti laittaa täytäntöön. Tätä asiaa painottivat RKP:n puheenjohtaja ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz avatessaan Ruotsalaisen eduskuntaryhmän kesäkokouksen keskiviikkona Pietarsaaressa.

Lue lisää

Rehn-Kivi: Vanhuspalveluihin on pakko saada parannuksia Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta on koulutusmatkalla Tampereella tutustuakseen muun muassa vanhuspalveluihin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (Rkp) iloitsee siitä, että vanhuspalveluiden ongelmiin puututaan toden teolla.

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta on koulutusmatkalla Tampereella tutustuakseen muun muassa vanhuspalveluihin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (Rkp) iloitsee siitä, että vanhuspalveluiden ongelmiin puututaan toden teolla.

Lue lisää