Haluamme tehdä modernia alue- ja maaseutupolitiikkaa jossa alueita kannustetaan ja annetaan mahdollisuus kehittää omia ominaisuuksia ja vahvuuksiaan. Valtion pitää luoda edellytykset vahvalle aluelliselle työlle, esimerkiksi infrastruktuurin kehittämiseen. Suomi tarvitsee maaseutua, saaristoa ja kaupunkeja. Vahvaa peruselinkeinoa ja toimivaa yhteiskuntapalvelua on elävän maaseudun perusta. Kaupungistumisen myötä yhteiskunnan palvelut pitää perustua nykypäivän tarpeisiin. Haluamme kehittää uusia toimintatapoja ja palveluja jotka ylittävät hallinto- ja sektorirajat, kiertävillä ja etäpalveluilla turvatakseen viranomaispalvelut haja-asutusalueilla. Haluamme korostaa maaseudun potentiaali yrittäjille ja hyvänä elinympäristönä. Mahdollisuus ympärivuotiseen asumiseen vapaa-aika asunnoissa on oltava sama koko maassa. Kaikilla on oltava mahdollisuus valita missä asuu ja missä on kirjoilla.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Postin otettava itseään niskasta kiinni

Joulun jälkeen on muun muassa käynyt ilmi, että monet oikealla osoitteella lähetetyt joulukortit ovat saapuneet myöhässä osoiteselvityksen jälkeen, vaikka ne on lähetetty ennen Postin asettamaa aikarajaa.

Puoluekokous 2022 Turussa

Aloite 34 – RKP:n tulee toimia startup-ystävällisen Suomen puolesta

Beslut

RKP tekee työtä sen eteen, että yhteistyötä elinkeinoelämän, korkeakoulujen ja kasvuyritysympäristöjen välillä edistetään. että luotettavia laajakaistayhteyksiä ja toimistotilojen yhteiskäyttöä myös

Oops, Post Not Found!

Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.

This is the error message in the parts/content-missing.php template.