Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus merkitykselliseen työhön sekä turvattuun toimeentuloon. Työntekijällä pitää olla mahdollisuus ja valmius jatkuvaan kehitykseen ja osaamiseen kehittämiseen. Periaate samasta palkasta samasta työstä pitää olla keskeinen tavoite työmarkkinoiden tasa-arvoon. Työ ja perhe elämä pitää voida yhdistää joustavasti yksilöllisillä ratkaisuilla.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Henriksson och Blomqvist: Työllisyys keskiöön

RKP:n ministerit, oikeusministeri ja puolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sekä Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist vierailivat eilen Kokkolassa ja tapasivat muun muassa Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin edustajia.

Henriksson ja Bergqvist: Elinkeinoelämä tarvitsee toimivia yhteyksiä

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja kansanedustaja Sandra Bergqvist vierailivat tänään Kemiönsaarella. Päivän ohjelmassa oli muun muassa vierailu kalajalostamo Salmonfarmilla Kasnäsissä ja tapaaminen Paraisten kaupunginjohtaja Patrik Nygrénin sekä Kemiönsaaren vt. kunnanjohtaja Erika Strandbergin kanssa.

Rehn-Kivi iloitsee ruokaravintoloiden lievemmistä rajoituksista

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta on tänään saanut valmiiksi mietinnön tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta. Esitys sisältää muutoksia ja rajoituksia ravitsemistoimintaan. Tarkoituksena on covid 19 -viruksen leviämisen estäminen, joka viime aikoina on tartuttanut useita ihmisiä etenkin baareissa ja yökerhoissa. Alkuperäisessä esityksessä käsiteltiin kaikkia baareja, kahviloita ja ravintoloita samalla tavalla, mutta nyt ruokaravintoloille ja kahviloille halutaan antaa lievempiä rajoituksia. Mietinnön mukaan muun muassa asiakaspaikkoja voi rajoittaa enintään 25 prosentilla normaalista alkuperäisen 50 prosentin sijaan. Kansanedustaja ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Veronica Rehn-Kivi (RKP) on vahvasti puhunut lievempien rajoitusten edestä etenkin pienempien ravintoloiden kohdalta ja iloitsee valiokunnan yksimielisen mietinnön johdosta.

Rehn-Kivi: Ravintoloiden rajoituksia on tarkastettava uudelleen

Eduskunnan sosiaali – ja terveysvaliokunta on tänään ja eilen käsitellyt esitystä tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta. Esitys sisältää muutoksia ja rajoituksia ravitsemistoimintaan. Tarkoituksena on covid 19 – viruksen leviämisen estäminen, joka viime aikoina on tartuttanut useita ihmisiä etenkin baareissa ja yökerhoissa. Esityksessä käsitellään kaikkia baareja, kahviloita ja ravintoloita samalla tavalla. Kansanedustaja ja sosiaali – ja terveysvaliokunnan jäsenen Veronica Rehn-Kiven (RKP) mukaan on tärkeää asettaa rajoituksia ennen taudin vakavaa leviämistä, mutta näkee kuitenkin epäkohtia esityksessä.

Bergqvist & Wickström: Etätyö maaseudulla ja saaristossa vaatii toimivia tietoliikenneyhteyksiä

Kansanedustaja ja RKP:n varapuheenjohtaja Sandra Bergqvist ja RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström toivovat, että suunnittelemme nyt tosissaan miten Suomessa voidaan tarjota toimivia tietoyhteyksiä erityisesti maaseudulla ja saaristossa. Kuituverkon laajentaminen on tärkeä osa ratkaisua, Bergqvist ja Wickström sanovat.

Oops, Post Not Found!

Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.

This is the error message in the parts/content-missing.php template.