Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus merkitykselliseen työhön sekä turvattuun toimeentuloon. Työntekijällä pitää olla mahdollisuus ja valmius jatkuvaan kehitykseen ja osaamiseen kehittämiseen. Periaate samasta palkasta samasta työstä pitää olla keskeinen tavoite työmarkkinoiden tasa-arvoon. Työ ja perhe elämä pitää voida yhdistää joustavasti yksilöllisillä ratkaisuilla.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Tasa-arvoinen työelämä edistää työllisyyttä

Kuluneen viikon aikana sekä yhdenvertaisuusvaltuutettu, tasa-arvovaltuutettu että lapsiasiavaltuutettu ovat nostaneet esille työelämässä tapahtuvan syrjinnän kielteiset vaikutukset työllisyyteen. Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvistin mukaan työ tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta tulisi kulkea käsi kädessä työllisyystavoitteiden kanssa.

Työllisyysasteen nostaminen on oltava ykkösprioriteettina

Henriksson ja Adlercreutz kesäkokouksessa Pietarsaaressa: Työllisyyttä vahvistavat toimenpiteet pitää konkretisoida ja päättäväisesti laittaa täytäntöön. Tätä asiaa painottivat RKP:n puheenjohtaja ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz avatessaan Ruotsalaisen eduskuntaryhmän kesäkokouksen keskiviikkona Pietarsaaressa.

Oops, Post Not Found!

Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.

This is the error message in the parts/content-missing.php template.