Jokaisella ihmisellä tulee olla mahdollisuus merkitykselliseen työhön sekä turvattuun toimeentuloon. Työntekijällä pitää olla mahdollisuus ja valmius jatkuvaan kehitykseen ja osaamiseen kehittämiseen. Periaate samasta palkasta samasta työstä pitää olla keskeinen tavoite työmarkkinoiden tasa-arvoon. Työ ja perhe elämä pitää voida yhdistää joustavasti yksilöllisillä ratkaisuilla.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Adlercreutz: Työllisyystoimet eivät voi odottaa

– Koronakriisi vaikuttaa voimakkaasti koko Suomen talouteen ja vaikeuttaa huomattavasti hallitusohjelman 75 prosentin työllisyystavoitteen saavuttamista. Kriisin varjolla ei kuitenkaan pidä siirtää työllisyystoimia eteenpäin. Nyt tarvitsemme rakenteellisia uudistuksia ja määrätietoisia toimia, jotta saamme Suomen jaloilleen.

Metsämarja-alaa pitää kuunnella

Metsämarja-ala on suurten vaikeuksien edessä jos ulkomaiset marjanpoimijat eivät voi tulla Suomeen tulevan marjasesongin aikana. Etenkin Pohjanmaa kärsii suuresti, jos alan yritykset eivät saa tarvitsemansa apua marjanpoimintaan

Thomas Blomqvist: Hallituksen massiivinen tukipaketti on sekä tervetullut että tarpeellinen

– Koronaviruksen aiheuttamien taloudellisten seurausten hillitsemiseksi olemme hallituksessa tänään tehneet tärkeän päätöksen ennennäkemättömästä paketista. Hallitus on päättänyt 15 miljardin euron panostuksesta ja yhdessä muiden valtiollisten toimenpiteiden kanssan Suomen Pankilta, Finnveralta ja Finanssivalvonnalta valtion tukipaketti nousee noin 50 miljardiin euroon, Thomas Blomqvist, pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri sanoo.

Adlercreutz: Kovat toimenpiteet, mutta selviämme tästä yhdessä

On kyse useasta kovasta toimenpiteestä, mutta uskomme kuitenkin, että voimme selvitä tästä yhdessä. Näin totesi Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz ryhmäpuheenvuorossa eduskunnan keskustelussa valmiuslain käyttöönotosta koronaviruksen torjumiseksi Suomessa.

Adlercreutz: Yritysten ahdinko on todellinen – nyt tarvitaan kykyä joustaa

Koronavirus on suuri haaste koko yhteiskunnallemme ja sillä tulee olemaan laajoja vaikutuksia meidän kaikkien arkipäivään. Viruksen eteneminen vaikuttaa myös yrityksiimme: kun kaikkia kehotetaan pysymään kotona ja välttämään lähikontakteja tuotteiden ja palveluiden kysyntä laskee. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutzin mukaan on tärkeää tukea myös yrityksiä koronaviruksen vaikutusten vähentämiseksi. Adlercreutz on tyytyväinen valtiovarainministeri Kulmunin viiden miljardin euron tukipakettiin.

Oops, Post Not Found!

Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.

This is the error message in the parts/content-missing.php template.