Haluamme monipuolisen energiasektorin, jonka omavaraisuusaste on korkea. Haluamme nähdä lisää panostuksia uusiutuvan energian tuotantoon, energiatehokkuuteen, energian varastointiin, ympäristötekniikkaan, joukkoliikenteen kehittämiseen ja tehokkaisiin, ympäristöystävällisiin kuljetuksiin. Näin meillä on mahdollisuus saavuttaa yhteisiä, kansainvälisiä ilmastotavoitteita.

Joel Sundström

Poliittinen asiantuntija

Yhteystiedot »

Torvalds suhteellisen tyytyväinen: Historiallinen päätös kuorma-autojen päästöistä

Taistelu hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi Euroopan Unionissa otti ison askeleen eteenpäin maanantai ja tiistai välisenä yönä 19. helmikuuta. Euroopan parlamentti ja neuvosto pääsivät sopuun liittyen EU:n yhteisiin tavoitteisiin koskien kuorma-autojen hiilidioksidipäästöjä niin että päästöt pienenevät 15% vuoteen 2025 mennessä, ja 30% vuoteen 2030 mennessä.

Henriksson keskusteli Pyhäjoesta Ruotsissa

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson oli perjantaina Keskustapuolueen vieraana Ruotsissa. Hän keskusteli ydinvoimaprojektista myös ydinvoimavastaisen verkoston ”Kärnkraftfritt Bottenviken” edustajien kanssa.

Stäng Hanaholmens kolkraftverk

SFP i Helsingfors kretsstyrelse vill att staden ska satsa på förnyelsebar energi och tycker därför att Hanaholmens kraftverk borde avvecklas.